Het Havenhuis in Antwerpen

Het Havenhuis is inmiddels een absoluut ijkpunt in de Antwerpse skyline, met de zeer gedurfde architectuur van de bekende architect ‘Zaha Hadid’. Het gebouw werd bekroond met de prijs van de MIPIM in Cannes als “best refurbished building”.
 
Het combineert op een schitterende wijze het monumentale en gerenoveerde gebouw, dat vroeger een brandweerkazerne was, met de moderne bovenbouw in de vorm van een diamant. Nu is het een innovatieve werkplek voor 500 medewerkers van ‘Het Havenbedrijf’.
 
Met onze zeer kritisch getoetste topproducten zijn de diverse hoogwaardig afgewerkte ondergronden tegen alle mogelijke vervuilingen behandeld:
  • Tijdens de bouw zijn de betonnen pyloon, brug, en de entrees naar de ondergrondse parking tegen vocht en omgevingsvervuiling beschermd met onze impregnering ‘ThefAPP’.
  • Het monumentale gebouw met de geveldelen in natuursteen en metselwerk hebben we tegen graffiti beschermd met de biologische anti-graffiti coating ‘PSS 20’.
 
‘PSS 20’ is getest door diverse onderzoeksinstituten en is goedgekeurd voor het beschermen van monumentale gebouwen.
 
Onlangs hebben we een herstellaag van de anti-graffiti coating ‘PSS 20’ mogen aanbrengen. De bescherming wordt onderbouwd met een garantie van 3 jaar, waardoor de schitterende uitstraling van het gebouw effectief behouden blijft!

Ontdek meer realisaties:

Sippelberg in Sint-Jans-Molenbeek

Kunstgalerij Tim Van Laere in Antwerpen

De Ark in Bocholt