Residentie OAK in Brasschaat

Residentie ‘OAK’ in Brasschaat is een parel pal in bosrijk gebied. De bosrijke omgeving is ideaal om lange wandelingen te maken, maar zorgt ook voor minder leuke effecten op de gebouwen. Door de jaren heen zijn vooral de daken en de betonnen terrassen sterk bevuild geraakt door de bomen en hun inwoners. 

Stoomreiniging en impregnering voor een optimaal resultaat

In opdracht van de beheerder Fidimco en de vereniging van eigenaren reinigden we de daken. Het grote voordeel van deze behandeling is dat stoom een optimaal resultaat behaalt zonder daarbij de ondergronden aan te tasten of de omgeving (tuinaanleg, vijver met vissen) te belasten. 

Daarnaast beschermden we de oppervlakken tegen vocht en omgevingsvervuiling met onze ‘ThefAPP’ impregnering. En dat was allesbehalve een koud kunstje. Bij de werken kwamen onder andere een hoogtewerker en alpinisten kijken. Dit hoogstaande staaltje bescherming gebeurde in nauw overleg met alle betrokken partijen en in samenwerking met de firma Neotec.

 

Jarenlange duurzame bescherming

Met een onderhoudsprogramma garanderen we bovendien dat het project op duurzame wijze proper blijft. En dat tijdens de gehele garantieperiode van 10 jaar. 
 
 

Bekijk de voortgang

Bekijk het resultaat