Restauratie van natuursteen in Bos en Duin

Onlangs kreeg APP All Remove de unieke kans om onze expertise in te zetten bij een bijzonder project in Bos en Duin. In samenwerking met Vlassak Verhulst, bekend om hun vakmanschap in het bouwen en restaureren van villa’s, hebben we een villa mogen transformeren. Een uitdaging die we met beide handen hebben gegrepen.

Deze prachtige villa had natuursteen elementen zoals raamkaders, schouwen, balkons en terrassen die toe waren aan een grondige opfrisbeurt. Onze taak: zorgvuldig reinigen en impregneren.

Met respect en zorg voor de natuursteen en de omgeving kozen we voor een stoomreinigingsmethode. Deze aanpak garandeert een grondige reiniging zonder schade aan te richten. Vervolgens hebben we de natuursteen behandeld met ‘ThefAPP‘, dat niet alleen beschermt maar ook de esthetiek van de steen versterkt.

Wat doet ThefAPP precies?

  • Zeer verfijnd bijkleuren van beton met moleculaire technologie
  • Het oppervlak is hierdoor beschermd tegen vocht en omgevingsvervuiling
  • De uitstraling van beton wordt volledig behouden 
  • Het betonoppervlak wordt egaler
  • Vlekken en bewapening worden gemaskeerd

Het eindresultaat was een villa die er weer stralend bij staat. Ook de klant was erg tevreden met het eindresultaat en bedankte ons voor de prettige samenwerking en het prachtige resultaat! 

Voor de behandeling

Villa Bos en Duin vooraf
Villa Bos en Duin vooraf

Na de behandeling

Villa Bos en Duin resultaat

Wil jij jouw woning ook een opfrisbeurt geven? Vraag hieronder dan een gratis offerte aan. Of neem contact met ons op voor meer informatie over onze oplossingen.