Transformatie van betonnen gevels in Hoogstraten

Het nieuwe pand van Martens Glas in Hoogstraten had last van een probleem dat wel vaker voorkomt bij betonnen constructies: gevels met vlekken die de uitstraling van het gebouw beïnvloeden. APP All Remove schoot te hulp om de gevels te transformeren en ze een frisse en aantrekkelijke look te geven.

Voor dit project begonnen we met een zorgvuldige staalzetting om de juiste tint en dekkingsgraad voor dit gebouw te bepalen. Hierna hebben we de betonnen gevels behandeld met ons innovatieve product ‘ThefAPP’. Deze kleurimpregnatie was de sleutel tot het opfrissen van de gevels, waarbij we niet alleen de esthetiek verbeterden, maar ook zorgden voor langdurige bescherming.

Wat doet ThefAPP precies?

  • Zeer verfijnd bijkleuren van beton met moleculaire technologie
  • Grondig beschermen van de gevel tegen vocht en omgevingsvervuiling
  • De uitstraling van beton wordt volledig behouden 
  • Het betonoppervlak wordt egaler
  • Vlekken en bewapening worden gemaskeerd

We zijn erg trots op het eindresultaat. De voordien vlekkerige betonnen gevels stralen nu in hun nieuwe kleur, waardoor het pand van Martens Glas een veel mooiere en professionele uitstraling heeft gekregen. 

Voor de behandeling

Martens Glas vooraf
Martens Glas vooraf

Na de behandeling

Martens Glas resultaat
Martens Glas resultaat

Wil jij jouw woning of bedrijf ook een opfrisbeurt geven? Vraag hieronder dan een gratis offerte aan. Of neem contact met ons op voor meer informatie over onze oplossingen.